Το παρόν e-shop αποτελεί επέκταση της οικογενειακής μας επιχείρησης, η οποία δραστηριοποιείται στην εμπορία παιδικών ενδυμάτων εδώ και σχεδόν 3 δεκαετίες στην αγορά της Χίου! 

Γιατί να επιλέξετε το κατάστημα μας;

Γιατί εμείς, οι άνθρωποι που εργαζόμαστε για το Coccobello – Fashion for Kids:

Δεσμευόμαστε στην απόλυτη ικανοποίηση των ενδυματολογικών αναγκών του σύγχρονου παιδιού”

Μελετώντας από το 1993 μέχρι και σήμερα συνεχώς τον τρόπο ζωής των παιδιών και στοχεύοντας στην απόλυτη ικανοποίηση των ενδυματολογικών αναγκών τους, προτείνουμε με απόλυτη ευθύνη παιδικά ρούχα, μοναδικού σχεδιασμού και εξαίρετης ποιότητας.

Η πορεία μας

  • Η επιχείρηση μας Coccobello – Fashion for Kids ιδρύθηκε το 1993 στη Χίο, από τον πατέρα μου Γεώργιο Στουπά και τη γιαγιά μου Ιουλία Στρόβιλα, με αντικείμενο την πώληση παιδικών κι εφηβικών ενδυμάτων σε ένα κατάστημα 30τ.μ. 
  • Η δυναμική πορεία της επιχείρησης, τα 4 πρώτα χρόνια της λειτουργίας του, προερχόμενη από την εμπιστοσύνη που επέδειξαν οι καταναλωτές, μας ώθησε σε μια περαιτέρω επενδυτική κίνηση
  • Έτσι, το 1996 προχωρήσαμε στην οικοδόμηση ενός νέου σύγχρονου καταστήματος, 3 ορόφων με συνολική επιφάνεια 168 τ.μ.  
  • Τα προϊόντα μας, προέρχονται κι επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια από μεγάλες και μικρές εταιρείες, τις οποίες επισκεπτόμαστε 3-4 φορές τον χρόνο στην Ελλάδα και εξωτερικό (Ιταλία και Ισπανία).
  • Το 2010, εγώ, ο Στέφανος Στουπάς, διαδέχομαι το τιμόνι της επιχείρησης και 4 χρόνια αργότερα, παρακολουθώντας τις τάσεις των παιδικών ρούχων σε Ελλάδα κι εξωτερικό, αλλά και τις ανάγκες της τοπικής αγοράς φυσικά, αποφασίζω μαζί με τη γυναίκα μου, να προχωρήσουμε σε περαιτέρω επέκταση του καταστήματος, με στόχο την προσφορά ακόμα μεγαλύτερης ποικιλίας στους πελάτες της επιχείρησης μας, με το κατάστημα μας να έχει πλέον συνολικό εμβαδόν τα 260 τμ
  • Το 2020, ήταν μια χρονιά που έφερε πολλές ανατροπές στη ζωή όλων μας. Τα καταστήματα ήταν κλειστά για πολλούς μήνες, ενώ ολόκληρος ο πλανήτης, έμενε στο σπίτι. Με την στροφή όλων μας σε εναλλακτικούς τρόπους αγοράς όπως αυτοί του ηλεκτρονικού εμπορίου, αγορές μέσα από τα social media κ.α., αξιοποιήσαμε το συγκεκριμένο διάστημα, δημιουργώντας το νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, www.coccobello.gr, με όραμα την εξυπηρέτηση και την πώληση των προϊόντων μας σε όλον τον κόσμο
  • Προχωρώντας μπροστά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους εσάς που επιλέγετε το κατάστημα μας για τις αγορές σας. Η εμπιστοσύνη και η ειλικρινής σχέση που αναπτύσσουμε, μας βοηθάει να γινόμαστε καλύτεροι.
  • Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε παιδικά ρούχα άριστης ποιότητας, ικανοποιώντας τις ενδυματολογικές ανάγκες των παιδιών βάση των αναγκών που επιβάλλει κάθε περίσταση και στιγμή.

Με εκτίμηση,

Η οικογένεια – ομάδα  του Coccobello – Fashion for Kids